Se utseilingen fra Tungenes

Hvis du vil ha orkesterplass for å se på utseilingen er området ved Tungenes fyr det perfekte stedet 29. juli. Legg  pikniken dit dagen og opplev skutene på nært hold i sitt rette element.  

Seilparaden starter fra Stavanger klokken 12.00, og skal være ferdig passert ved Tungenes klokken 16.00. Alt er lagt til rette for at alle skal få en flott opplevelse av skutene som passerer Tungenes fyr.

Følg med på arrangementet på Facebook for oppdatert informasjon. Last også ned hele programbrosjyren som pdf.

Biler og parkering
Av hensyn til trafikksikkerhet og kapasitet oppfordrer vi tilreisende med bil å benytte seg av tilbudet vårt med gratis parkering ved Randaberg arena og skyttelbuss ut til Tungenes.

Det er gratis parkering ved Randaberg arena og Randaberghallen så lenge det er kapasitet. Det er også mulig å parkere på de andre offentlige parkeringsplassene i Randaberg sentrum. Tre gassbusser går i skytteltrafikk mellom arenaen og Tungenes så lenge arrangementet varer.

Parkering i Tungevågen koster kr 100. MC-klubben i Randaberg organiserer parkering i Tungevågen. Betaling med kontanter eller Vipps etter at dere har fått tilvist plass. 

Langs hele strekningen mellom Randaberg sentrum og Tungevågen er det parkeringsvakter som henviser og informerer.

Syklister
Vi håper å se mange sykler i Tungevågen, og har satt av et eget bevoktet område for sykkelparkering.

Servering
I området rett utenfor Tungenes fyr har vi satt opp telt hvor det selges pølser, kaker, lapper, kaffe og brus. Det er mulig å betale med kontanter, med kort eller Vipps.

Toaletter
Det er toaletter både ved Tungenes fyr og ved Sjøbruksmuseet i Tungevågen. Begge stedene er det HC-toalett. Ved Tungenes fyr er HC-toalettet på bakkeplan i fyrvokterboligen som ligger midt på tunet.

Grilling
Det er grillforbud i landskapsvernområdet ved Tungenes fyr. Røde kors er tilstede under hele arrangementet, både i sjøen og på land. Det er imidlertid pølsesalg ved serveringsteltene ved fyret.

Alle oppfordres til å sykle. Det er fin sykkelvei helt fra Randaberg sentrum til Tungenes. Skipene forlater Vågen klokken 12.00.

NB. På grunn av værforhold er den planlagte regattastarten flyttet til Kvitsøy mandag 30.07 mellom klokken 18.00 og 24.00. Dette påvirker ikke utseilingen fra Stavanger.

Utseilingsplan: