Vågen 2011

The Tall Ships Races 2018 Stavanger

For fjerde gang er Stavanger vertshavn for seilregattaen The Tall Ships Races når skutene ankommer Vågen til dagene 26. til 29. juli 2018.

Stavanger kommune i samarbeid med Stavangerregionen Havn IKS og en rekke sponsorer og samarbeidspartnere står bak arrangementet.

Det at Stavanger igjen tildelt rollen som offisiell vertshavn for The Tall Ships Races sier mye om Stavanger sitt gode rykte i det internasjonale seilskutemiljøet og byens evne til å gjennomføre store arrangementer, et rykte som vi skal etterleve til fulle også i 2018.

Stavanger var vertshavn første gang i 1997, deretter i 2004, og siste gang i 2011. I 2011 samlet Stavanger mer enn 70 seilskuter med over 2200 mannskap som tilbrakte fire flotte dager i Stavanger. Det var et fantastisk skue og en uforglemmelig folkefest for de hundretusenvis av fastboende og tilreisende som møtte opp.

Med bakgrunn og erfaring fra tidligere arrangement, og med gode samarbeidspartnere, har vi klare mål og ønsker om nok en gang å gjøre arrangementet til en fantastisk folkefest.