Ta tog og buss til skutefesten!

NSB Sørs markeds- og kommunikasjonssjef Dag Brekkan (til høyre/venstre) og prosjektleder Knud Helge Robberstad for The Tall Ships Races 2018 Stavanger oppfordrer publikum til å ta toget til og fra skutefesten i Stavanger i juli. Foto: Øyvind Berekvam

NSB øker setekapasiteten på togene til og fra Stavanger under The Tall Ships Races i juli. Kolumbus øker kapasiteten på bussene. 

– NSB er en viktig transportør i Stavangerregionen. Tog er en enkel og elegant reisemåte, og vi er svært glade for at selskapet vil utvide sin kapasitet under Tall Ships-festivalen i sommer, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad.

På strekningen mellom Stavanger og Egersund – Jærbanen – vil NSB utvide kapasiteten med flere tusen seter. Togavgangene vil følge den oppsatte rutetabellen, men de mest populære avgangene har fått flere togsett og dermed flere seter.

– The Tall Ships Races er et av landets største publikumsarrangementer, og da er det viktig for oss å legge til rette for utvidet togkapasitet i godt samarbeid med Tall Ships-festivalen, sier Dag Brekkan, markeds- og kommunikasjonssjef i NSB Sør.

Fra togstasjonen i Stavanger er det en kort spasertur til festivalområdet i Vågen.

På grunn av forventet stor publikumstilstrømning oppfordrer festivalledelsen alle til å tenke smarte transportløsninger til og fra Stavanger sentrum i dagene 26.-29. juli.