Ny prosjektmedarbeider har mønstret på

Hedvig Apeland har blitt en del av Tall Ships-mannskapet. Hun skal jobbe med mannskapsaktiviteter og dekksarrangementer. 

Apeland har hatt flere administrative stillinger innen hotell- og arrangementsbransjen, og har blant annet jobbet på bookingfronten på Stavanger forum. Der har blant annet ONS og Nordic Edge vært blant arbeidsoppgavene.

– Hedvig har god og bred erfaring fra flere områder som er svært relevante for The Tall Ships Races Stavanger. Hun er vant med å jobbe i et hektisk miljø, og som en ekstra bonus har hun også vært medseiler. Vi er glad for å ha henne med på laget, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad.

Hun får altså ansvaret for mannskapsarrangementene, det vil si alt som arrangeres og skal ordnes for mannskapene ombord i det gjestende skutene. Dekksarrangementer kan romme både private og forretningsarrangementer. Les mer om skutearrangementer her.

Den nye prosjektmedarbeideren ser fram til å ta fatt.

– Jeg ser fram til å være med på å skape liv i Vågen. Jeg er glad i byen vår, og synes at havna er en viktig del av byens sjarm. Dette blir noe litt annet enn det jeg har jobbet med tidligere. Jeg seilte med Statsraad Lehmkuhl på festivalen i 2004, så jeg kjenner også The Tall Ships Races fra mannskapssiden, forteller hun.