Prosjektleder ansatt

Knud Helge Robberstad (49) er ansatt som prosjektleder for Tall Ships Races 2018.

Han gleder seg til å komme i gang med planleggingen av neste Tall Ships Races.

– Det blir en skikkelig stor dugnad. Sammen med Stavanger kommunes meget erfarne arrangementsorganisasjon, en rekke andre aktører og en stor gruppe frivillige, skal vi skape et topp arrangement for seilskutene og mannskapene som besøker byen vår, og en skikkelig folkefest for innbyggerne og besøkende i regionen vår. Sett av datoene 26. til 29. juli 2018 allerede nå, oppfordrer prosjektlederen.

Robberstad er utdannet journalist, fotograf og mediedesigner, og kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver og ansvarlig for krisekommunikasjon og strategisk kommunikasjon i rådgivningselskapet ResQ. Tidligere har han blant annet jobbet i Stavangerpuls, Statoil, Rogaland Teater og Stavanger2008. Han har vært kommunikasjonsrådgiver for Kultur og byutvikling i Stavanger kommune, og han hadde ansvaret for kommunikasjonsarbeidet under forrige Tall Ships Races i Stavanger.

Internasjonalt perspektiv
Næringssjef Tone Grindland i Stavanger kommune mener Tall Ships Races på en god måte reflekterer Stavanger som en tradisjonsbærer med internasjonale perspektiver.

– Det er et viktig strategisk prosjekt i omstillingsfasen vi befinner oss i. Jeg er derfor glad for at Robberstad skal lede prosjektet, som krever gode kommunikasjonsevner og godt samarbeid med en rekke aktører, sier Grindland.

Vertshavn for fjerde gang
Stavanger får anløp av Tall Ships-skutene siste helgen i juli 2018. Stavanger var vertshavn for seilskutene i Tall Ships Races i 1997, 2004 og 2011. Det blir dermed fjerde gang Stavanger blir vert for seilregattaen, som hvert år samler 70 – 100 deltakende skip, fordelt på fire ulike klasser, og med opp mot fire tusen ungdommer fra over 30 land.

Arrangementet er først og fremst en regatta for seilskuter, der minst halvparten av mannskapet på skutene skal være mellom 15 og 25 år. Flere hundre tusen mennesker vandret langs byens kaier for å se på skutene og folkelivet da Stavanger var versthavn i 2011.

Publisert på Stavanger kommunes nettsider 18. april 2016.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar