Gosh Respond skal levere bekledning

The Tall Ships Races 2018 Stavanger har inngått avtale med Gosh Respond om å levere bekledning og annet profileringsmateriell til prosjektet.

Avtalen innebærer også at Gosh Respond skal utvikle en egen lisenskolleksjon for The Tall Ships Races. Denne kolleksjonen vil være tilgjengelig for publikum og samarbeidspartnere så snart den er på plass.

– Dette blir gøy! Vi har god erfaring fra tidligere Tall Ships Races og gleder oss til å utvikle kolleksjonen i samarbeid med prosjektledelsen, sier daglig leder Lise Rossnes i Gosh Respond.

For Tall Ships-prosjektet er det viktig å få på plass antrekk og annet som skal brukes av medseilere (unge i alderen 15-25 år som seiler med skutene), frivillige og andre som er tilknyttet prosjektet, samtidig som det blir laget en spennende lisenskolleksjon med produkter for publikum.

– Vi er svært glade for å ha fått Gosh Respond med på laget. De leverer et bredt utvalg av profilprodukter som kan være aktuelle for oss, og de har bred erfaring fra arbeidet med tidligere Tall Ships Races, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad.

Profilmateriell er produkter med logo eller varemerke som brukes for å markedsføre bedrifter eller prosjekter. For The Tall Ships Races omfatter dette klesplagg og andre artikler med prosjektets logo.

Bilde: Prosjektleder Knud Helge Robberstad og daglig leder Lise Rossnes kikker på aktuelle profilartikler etter at samarbeidsavtalen var signert.