Bli utstiller!

Markedsplassene rundt kaien er en del av livet og skutefesten, og skaper stemning og opplevelse for publikum og mannskapet på skutene.

P1020276

Påmeldingen til å delta som utstiller er nå stengt.

Hvem kan bli utstiller?

Du kan delta med matservering, aktiviteter for publikum eller med produkter som er knyttet til maritim kultur og næring. For å leie en standplass må du være registrert med organisasjonsnummer. I vurderingen av søknaden legges det vekt på at produktet eller aktiviteten din holder god kvalitet som bidrar positivt til opplevelsen av hele arrangementet.

Hva koster det å være med?

Prisen varierer med størrelse på telt og uteareal – en komplett liste finner du i søknadsskjemaet nedenfor. Minste teltstørrelse er 9 kvm. og koster kr. 9950 + mva. Prisen for en stand gjelder alle dager og inkluderer telt – andre fasiliteter som strøm og vann må bestilles i tillegg fra våre leverandører.

Hvor i festivalområdet vil jeg bli plassert?

Arrangementsområdet strekker seg fra Børevigå ved Oljemuseet og til Sandvigå bak Stavanger Konserthus (du finner kartskisse i søknadsskjemaet). Du kan melde inn hvor du ønsker å stå, og vi imøtekommer ønsker så langt det er mulig. Dersom plassen du ønsker er opptatt, kommer vi med et alternativt forslag du kan ta stilling til før påmeldingen blir bindende. Vi ber om forståelse for at praktiske hensyn gjør at vi ikke kan gi alle utstillere den plassen de ønsker.

Hva er åpningstidene?

Datoene er torsdag 26. juli – søndag 29. juli. Åpningstidene for arrangementet er fra kl. 1000 til kl. 2100 torsdag, fredag og lørdag, og fra kl. 1000 til kl. 1500 søndag. Du kan søke om utvidet åpningstid fram til kl. 2400 mot et ekstra gebyr. Din stand må være bemannet i de offisielle åpningstidene. Som utstiller vil du få tilgang til din stand onsdag 25. juli kl. 1200.

Kan jeg ta med mitt eget telt?

Det er dessverre ikke mulig å stille med egne telt eller konstruksjoner. Av hensyn til planlegging og sikkerhet er vår teltleverandør ansvarlig for opprigg av alle telt i arrangementsområdet. Ta kontakt dersom du har et konsept som krever mer enn standard teltløsning. Foodtrucks kan delta.

Er søknaden min bindende når jeg har sendt den?

For å gjøre det enkelt å søke og melde seg på som utstiller, har vi et elektronisk skjema som du kan fylle ut på nett, og som fungerer som bindende avtale dersom The Tall Ships Races Stavanger gir skriftlig bekreftelse på at du kan delta. Dersom du lurer på noe kan du ta kontakt med oss før du sender søknaden. I travle perioder kan det ta inntil tre uker før vi får gitt tilbakemelding på din søknad.