Bli med på festivalcruise mellom Tananger og Stavanger

Torsdag 26. juli seiler skutene som har vært i Tananger på skutefesten videre til Stavanger for å være med på The Tall Ships Races 2018. I den anledning kan du nå bli med som passasjer på strekningen Tananger – Stavanger. 

Få med deg den enestående opplevelsen det er å være med på en seilskute fra Tananger, rundt Tungenes og inn til en spektakulær ankomst i Stavanger havn.

Oppmøte for passasjerer er senest 07.30 ved Tananger indre havn, nøyaktig tidspunkt vil bli formidlet én uke før seilas. Skutene vil være i Stavanger til klokken 12.00.

Billetten inkluderer bare en plass på en skute mellom Tananger og Stavanger. Transport til Tananger må den enkelte selv være ansvarlig for. Det er heller ikke inkludert servering i prisen, men de fleste skutene vil tilby salg av enkel mat og drikke om bord.

Ved kjøp av billett får man bekreftelse på at man har plass på seilasen, men ikke hvilken skute man skal seile med. Av hensyn til ulike antall plasser på de forskjellige skutene vil arrangørene fordele deltagerne på skutene én uke før seilasen.

Skutene som vil bli benyttet er Artemis, Atyla, Gulden Leeuw og Sørlandet. Sjekk hele skutelisten til The Tall Ships Races for flere detaljer om skutene.

Artemis er en av mange flotte skuter som besøker regionen i sommer.

Barn under 15 år må ha følge av en voksen.

Dersom været blir slik at kapteinen finner det uansvarlig å ta med passasjerer kan seilasen avlyses på kort varsel. Billetten blir da refundert i sin helhet.

Hvis dere er større grupper eller firmaer som ønsker å bestille, ta gjerne kontakt på post@solakulturhus.no.

Arrangør: Sola kommune – kultur | Følg med på Facebook-eventet