Her kan du se utseilingen

Klokken 12.00 forlater skutene Stavanger. Sjekk hvilken rekkefølge de seiler ut i, og hvor du kan ta farvel med dem. 

Alle skutene som deltar i The Tall Ships Races er utstyrt med sporingssystemet Yellow Brick. Det betyr at du kan følge med på ferden når skutene seiler mellom Sunderland og Esbjerg, mellom Esbjerg og Stavanger og mellom Stavanger og Harlingen.

Utseilingen

Seilparaden starter fra Stavanger søndag 29.07 klokken 12.00, og skal være ferdig passert ved Tungenes klokken 16.00. Rekkefølgen på skutene finner du på kartet nederst på denne siden eller via denne lenken.

NB. På grunn av værforhold er den planlagte regattastarten flyttet til Kvitsøy mandag 30.07 mellom klokken 18.00 og 24.00. Dette påvirker ikke utseilingen fra Stavanger eller seilparaden.

Følg skutene her (velg Race 2 fra menyen):

Du kan også laste ned Yellow Brick-appen i App Store eller Google Play.

Fjøløy fort

Hvis du vil ha orkesterplass med panoramautsikt for å se utseilingen, så ta med deg piknik kurven og kom til Fjøløy fort. Klokken 14.00 vil Shantygruppen Stavanger Søemandsforening holde konsert. Rennesøy kulturkontor står bak programmet, og mer informasjon finner dere på Facebook.

Tungenes

Seilparaden starter fra Stavanger klokken 12.00, og skal være ferdig passert ved Tungenes klokken 16.00. Alt er lagt til rette for at alle skal få en flott opplevelse av skutene som passerer Tungenes fyr. Følg med på arrangementet på Facebook for oppdatert informasjonLast også ned hele programbrosjyren som pdf. 

Regattastarten flyttet til mandag

På grunn av værforhold er den planlagte regattastarten flyttet til Kvitsøy mandag 30.07 mellom klokken 18.00 og 24.00. Dette påvirker ikke utseilingen fra Stavanger.

Utseilingsplan: