NetPrint sponser Tall Ships

NetPrint AS er blitt sponsor av The Tall Ships Races 2018 Stavanger. Avtalen omfatter leveranser av trykksaker og relaterte tjenester gjennom prosjektperioden ut 2018.

– NetPrint har inngått sponsoravtale med The Tall Ships Races 2018 i Stavanger. Dette er tredje gangen vi er med, sier en tydelig fornøyd Frode R. Søby,  salgs- og markedssjef i NetPrint.

– Dette gjør vi fordi vi synes arrangementet er tuftet på en solid grunnidé, samtidig som det er et flott utstillingsvindu for regionen. I tillegg gir det oss i NetPrint en meget god anledning til å treffe mange interessante mennesker og bedrifter, både i planleggingsfasen og under selve arrangementet, legger Søby til.

Tall Ships-prosjektet vil ha behov for ulike trykksaker mot publikum og besøkende skuter, samt bannere og annet informasjonsmateriell som NetPrint skal levere.

– Vi er svært glade for å få NetPrint om bord som sponsor. NetPrint kjenner Tall Ships-prosjektet godt og vil levere en viktig del av infrastrukturen vi har behov for, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad.

NetPrint leverer et bredt utvalg av produkter og tjenester innenfor kopiering, printing, plott, scanning og trykking. Selskapet var også sponsor av The Tall Ships Races i 2011.

Bilde: Sponsoravtalen for The Tall Ships Races ble underskrevet av NetPrints økonomisjef Hilde Bratthammar (til venstre) og næringssjef Tone Grindland i Stavanger kommune.