Klar for skutefesten?

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene fra våre utstillere, sammen med bestillingsskjema for strøm, vann og interiør.

Hvor er jeg plassert?

Fristen for å søke om plass som utstiller er 1. juni, og fram til da vil det være endringer og justeringer i utstillerkartet. Endelig kart vil være klart i starten av juni. Seilskutene ligger til kai langs hele Vågen, fra Børevigå til Sandvigå, så din stand vil være tett på en seilskute uansett hvor i arrangementsområdet du er plassert.

 

Når får jeg tilgang til stand og kan kjøre inn varer og utstyr?

Du får tilgang til din stand onsdag 25. juli kl. 12:00. Dersom du har bestilt strøm, vann og interiør skal det stå klart på din stand ved overtakelsen. Varelevering i arrangementsdagene 26. – 29. juli er kun mellom kl. 06:00 og 10:00! Etter kl. 10:00 er området stengt for alle kjøretøy. Trafikken sperres ved Uelandsgate (før Stavanger Konserthus), i Kongsgårdbakken og ved Oljemuseet.

 

Hvor bestiller jeg strøm, vann og ekstra stoler?

Strøm, vann og interiør bestilles direkte fra våre leverandører, det samme gjelder driftsmateriell som servietter, engangsservise m.m. Se oversikten nedenfor og klikk på lenke for å finne bestillingsskjema! OBS: Fristen for å bestille er i noen tilfeller 31. mai!

Vann og avløp, Osv. Sivertsen

Strøm, Stavanger Installasjon

Møbler, brannslukkingsapparat, diverse, Malerbua Utleie

Driftsmateriell, Norengros Kjosavik

 

Kan jeg ta med egen kjølehenger?

Du kan ta med din egen kjølehenger, eller bestille en kjølecontainer fra Malthus Uniteam. Husk å melde inn om du tar med egen kjølehenger, slik at vi kan finne en plass til den – og husk også å bestille tilstrekkelig med strøm til kjølen fra Stavanger Installasjon.

 

Gass og brannsikkerhet

Meld inn om du bruker gass, og hvilken type. Alle gassbeholdere samles inn om kvelden og leveres ut om morgenen – de kan ikke oppbevares på stand eller i bil. Det er pålagt med brannslukkingsapparat i hver stand – kan bestilles fra Malerbua Utleie.

 

Jeg skal selge mat og drikke – hvordan melder jeg fra til Mattilsynet?

Dersom du driver næringsmiddelvirksomhet er dette meldepliktig til Mattilsynet, dette gjelder også dersom du skal delta med salg av dine produkter på markeder, festivaler og lignende. Sjekk at du er registrert på mattilsynet.no. Gjelder ikke korps og idrettslag som selger kaker, frukt, brus og lignende.

 

Må jeg føre personallister og ha kassaapparat?

Som utstiller må du føre personallister over alle som arbeider på din stand, også ulønnet og innleid personale. Listen skal vise når arbeidsdagen starter og slutter, og den skal være tilgjengelig for kontroll i åpningstiden. Du finner personallister du kan bruke på skatteetaten.no.  Sjekk at betalingssystemet du bruker er godkjent av Skatteetaten i Norge. Her finner du en liste over kassasystemer som er godkjent.

Jeg trenger fine trykksaker og uniformering til mine ansatte!

Ta kontakt med Allkopi Netprint og Gosh Respond, de kan hjelpe deg.

 

Overnatting?

Vi anbefaler Victoria Hotel, midt i arrangementsområdet i Vågen.