Bli med i kulturprogrammet!

The Tall Ships Races 2018 Stavanger skal være en uforglemmelig opplevelse. Du kan være med på å skape den!

fotoEmileAshley19 (1)

Det er ikke lenger mulig å søke om plass i kulturprogrammet.

Vi er på utkikk etter aktiviteter som treffer et bredt publikum, fra barn til eldre, og vil gjerne høre fra deg !

Vi ser etter idealistiske prosjekter som tilfører relevant aktivitet og gode opplevelse for publikum, og hører også gjerne fra deg som har et band eller et kor som gjerne vil opptre på Tall Ships. Alle målgrupper er relevante, men det vil være særskilt fokus på aldersgruppen 15-25 år.

Hvilken del av festivalområdet passer best til aktiviteten?

Krydderkaien

Ideelt for pop-up hendelse eller aktivitet på stand. Et område på Strandkaien med internasjonal profil og street food fra hele verden. Rettes mot unge 15-25 år og voksne.

 Torgavågen 

Aktivitetsområde nederst på Strandkaien, i samarbeid med Stavanger maritime museum. Enkle standfasiliteter for aktiviteter som formidler maritim tradisjon, sjøfart og håndverk. Familie og barn.

 Torget

Stedet for håndverk hvor publikum kan følge arbeid i prosess. Enkle fasiliteter for praktisk håndverk og formidling av maritim tradisjon. Bred målgruppe, med vekt på eldre og barnefamilier.

 Tollbodkaien

Liten scene ved Tollboden med konserter og familieaktiviteter på dagtid. Scenerigg og område passer for mindre artister og innhold som involverer publikum.  Bred målgruppe.

I ytterkantene av festivalområdet ligger Børevigå og Sandvigå, to roliger lommer med sitteplasser hvor man kan trekke seg tilbake. Her er det mulig å søke om å ha mindre pop-up aktiviteter.