Olavstoppen får Tall Ships på nett

IT-konsulentselskapet Olavstoppen leverer nettsidene til The Tall Ships Races 2018 Stavanger. Selskapet har inngått en samarbeidsavtale med Tall Ships-prosjektet.

Avtalen omfatter utvikling av Tall Ships-prosjektets nettsider, samt lokaler til bruk som mediesenter under arrangementet i juli 2018.

– Vi er svært fornøyd med å levere nettløsningen til The Tall Ships Races. Dette er et godt prosjekt som vi er stolte av å være tilknyttet som sponsor og samarbeidspartner, sier daglig leder Rune Fagermoen i Olavstoppen.

Nettsidene vil være den viktigste informasjonskanalen for The Tall Ships Races 2018 Stavanger.

– Vi ønsket en enkel løsning med muligheter til utvidelse underveis, samt en løsning som fungerer på alle nettflater. Olavstoppen har levert akkurat den løsningen vi trenger, sier prosjektleder Knud Helge Robberstad.

Olavstoppen holder til i moderne lokaler ved Vågen i Stavanger. Disse lokalene vil bli brukt som mediesenter for akkrediterte journalister og fotografer under Tall Ships-arrangementet i dagene 26.-29. juli 2018. Her vil mediene være sikret godt egnede lokaler i gangavstand til skutene og aktivitetene i Vågen.

Bilde: Stavangers næringssjef Tone Grindland og daglig leder Rune Fagermoen i Olavstoppen signerte samarbeidsavtalen om The Tall Ships Races 2018 Stavanger med utsikt over Vågen.