Fire lokale skuter skal seile Tall Ships Races

Caroline af Sandnes The Tall Ships Races er et utpreget internasjonalt arrangement, men det lokale preget er sterkt. I år skal Caroline af Sandnes, Frøya, Stina Mari og Wyvern sette preg på seilasen. 

Det er fjerde gang The Tall Ships Races er innom Stavanger, og prosjektleder Knud Helge Robberstad gleder seg over at så mange lokale skuter er påmeldt i år. Caroline af Sandnes, Frøya, Wyvern og Stina Mari har alle meldt seg på. The Tall Ships Races 2018 støtter medseilerplasser for unge i alderen 15 til 25 år hos de tre førstnevnte.

– Det er flott at så mange lokale skuter med lokale medseiler-ungdom om bord deltar i en internasjonal regatta som The Tall Ships Races, sier prosjektlederen.

Solid norsk deltakelse

Påmeldingene fra skuter fra hele verden strømmer fortsatt på, og Robberstad setter også pris på at den norske deltakelsen er stor. Foreløpig er ni norske skuter med.

– I tillegg til de fire lokale innslagene er fem andre norske skuter med til Stavanger. Christian Radich, Liv, Loyal, Sørlandet og Statsraad Lehmkuhl sørger for at Norges stolte skutetradisjoner holdes i hevd,

The Tall Ships Races besøker Stavanger 26. – 29. juli. Skutelisten oppdateres fortløpende på tallships.no/ships

Frøya