Bli utstiller!

Markedsplassene rundt kaien er en del av livet og skutefesten, og skaper stemning og opplevelse for publikum og mannskapet på skutene.

P1020276

Du kan søke om standplass i Vågen under The Tall Ships Races 2018. Det er mulig å leie telt og uteareal til matservering, publikumsaktiviteter og til å vise fram produkter knyttet til maritim kultur og næring.

Rundt Vågen legges det til rette for telt i ulike størrelser med mulighet for å leie fasiliteter som strøm og vann, alt etter behovene til hver enkelt utstiller. Arrangementsområdet strekker seg fra Børevigå ved Oljemuseet og til Sandvigå bak Stavanger Konserthus. Åpningstidene for arrangementet er fra kl. 1000 til kl. 2100 (2400) torsdag – lørdag, og fra kl. 1000 til kl. 1500 søndag.

Slik blir du utstiller:

  • Send oss en søknad med informasjon om virksomheten din, samt ønsket standstørrelse og plassering – bruk størrelser og mål i søknadsskjemaet.
  • Strøm, vann og møbler kan bestilles fra leverandører fra januar 2018
  • Praktisk informasjon sendes ut april-mai 2018
  • Vips – Skutefesten er i gang!

Vi vil gjerne høre fra deg, og det er mulig å søke om plass fra høsten 2017. Det vil komme oversikt over teltstørrelser med priser, og kart som viser mulige plasseringer innenfor festivalområdet. Nedenfor finner du søknadsskjema som du kan bruke.

Søk om plass