Bli frivillig!

Vil du være med som frivillig når The Tall Ships Races kommer til Stavanger? For å holde Norges største kulturarrangement i sving i Vågen trenger vi dedikerte frivillige både foran og bak kulissene.

P1020075

Som frivillig blir du en viktig brikke i puslespillet som gjør Stavanger til en god vertshavn, og som gir gjestene i Vågen og mannskapet på skutene en opplevelse de aldri vil glemme.

Du er del av en gjeng med rundt 300 engasjerte og flotte mennesker. Små og store oppgaver skal løses, så her trengs det pågangsmot og et stort smil. Noen av oppdragene du kan få som frivillig under The Tall Ships Races ser du nedenfor, det finnes mange flere.

Vi vil gjerne høre fra deg! Bruk lenken nedenfor og bli med som frivillig.

Registrer deg

Liaison

Som liaison blir du bindeleddet mellom seilskute og vertshavn. Du har daglig kontakt med skuta og er disponibel under hele besøket. Arbeidsmengden varierer fra skute til skute, men noen av hovedoppgavene er å sjekke om skutene trenger forsyninger eller annet fra land, og vise dem vei til mannskapssenter, fasiliteter og andre nyttige steder i byen.

Crew friend

Crew friend assisterer liaison, og har spesielt fokus på medseilerne om bord. Du minner om utflukter, Crew Party og andre arrangementer på land, og hjelper med påmelding og info. Som Crew Friend får du bli kjent med medseilere fra hele verden.

Mannskapssenter og mannskapsaktiviteter

Du kan hjelpe mannskap og medseilere på mannskapssenteret hvor de kan trekke seg tilbake, og hjelpe med aktiviteter som turer til Prekestolen, sportskonkurranser og Crew Party.

Publikumsinfo

Det settes opp flere informasjonstelt i festivalområdet, og her trenger vi dyktige folk som kan håndtere alle mulige henvendelser smilende og imøtekommende. Du vil hjelpe med programinfo, spørsmål om skuter og utstillere, og blir The Tall Ships Races Stavanger sitt ansikt utad.

Transport og sjåfører

Når artister lander på flyplassen, eller cateringen plutselig skal hentes på andre siden av byen, trenger vi sjåfører som kan stille opp og kjøre for oss. Ting skjer fort under festival, og vi har flere biler til rådighet.

Pressesenter og foto

På pressesenteret håndterer staben henvendelser fra presse fra inn- og utland, og her kan du være med og bistå ved å ta gode bilder eller video, skrive eller oversette tekster som skal ut, eller ta imot journalister og hjelpe dem med praktisk info.

Riggehjelp

Du kan være med og hjelpe ved mindre rigger til arrangementer eller i festivalområdet. Profesjonelle leverandører har ansvar for all den tekniske infrastrukturen, og i tillegg kan vi trenge bærehjelp og teknisk assistanse når ting oppstår.

Scenearbeidere

På scenene våre og trenger vi deg som kan være med og rigge, hjelpe backstage, og hjelpe med andre forefallende oppgaver før og under konserter og show.

Frivilligkontoret

For å koordinere alle våre fantastiske 300 frivillige trenger vi deg som kan være gruppeleder, bistå på frivilligsenteret, og på andre måter ivareta alle som er ute og gjør en innsats under The Tall Ships Races.

Assistent programaktiviteter

Flere områder har aktiviteter som involverer publikum, fra barn til voksne, og du kan være med og hjelpe med gjennomføringen. Det kan være håndverksaktiviteter på Torget, eller maritime oppgaver sammen med Stavanger Maritime Museum.

Og mye mer!